Effectief beïnvloeden van je gesprekspartner 

Of je nu gesprekken voert met medewerkers, met klanten of met het management, met je gedrag beïnvloed je altijd het gedrag van de ander, vaak onbewust maar soms ook bewust.

Maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk? Hoe zet je het bewust in als techniek en strategie zodat het voor je werkt in plaats van tegen je? 

Tijdens deze training leer je wie jij bent en wie je gesprekspartner is en waar jullie wederzijdse behoeften liggen op relatie- en gespreksniveau. Waar worden jullie blij van in het gesprek? Hoe word je gesprek een succes? 

Met behulp van een trainingsacteur leer je jouw communicatiestijl aan te passen op de ander. Maar je leert ook het gedrag van de ander te voorspellen en beïnvloeden. Je bent in staat om vooraf je strategie te bepalen en waar nodig in gesprek bij te stellen om zo jouw doel van het gesprek te behalen.  Loopt het gesprek toch niet zoals je had verwacht of gehoopt dan leren we je hoe je een goede relatie kunt behouden. 

Vooraf aan de training vindt er een inventarisatiegesprek plaats. Op basis van hiervan wordt de training op maat gemaakt voor jouw organisatie. De deelnemers ontvangen ook een op maat gemaakte voorbereidingsopdracht. 

Duur2 dagen
WaarDeze training bieden wij uitsluitend incompany aan
Aantal deelnemers6 - 10 deelnemers
Kosten€ 4.275,00 voor de volledige training

Nieuwsgierig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

ContactService

Flexibele ondersteuning & advies

Interim

Advies & ondersteuning

Trainingen

Ontwikkelen & behouden