Employee experience

Creëer gelukkige medewerkers

Employee Experience: Design & Workshops!

Er zijn al heel veel onderzoeken die bewijzen dat gelukkige medewerkers de drijvende kracht achter succesvolle organisaties zijn.

Maar hoe creëer je dan die gelukkige medewerker? Hoe kom je erachter wat nu echt belangrijk is?
Waar en hoe begin je?

Wil je binnen jouw organisatie aan de slag met het verbeteren van de employee experience? Wij kunnen je helpen om elke stap en fase van de employee journey in kaart te brengen, te analyseren én te verbeteren!

We organiseren en faciliteren verschillende design sessies. Ook bieden we advies op maat en organiseren we workshops om dit zelf te leren.

De methode die hiervoor wordt gebruikt is een combinatie van Design Thinking, The Agile Way of Working en de Lean Start-up methode. Dit klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar dat is het niet.
Op deze manier zorg je ervoor dat je de medewerkers centraal stelt door ze continue te betrekken in de projecten. Hierdoor creëer je draagvlak voor je oplossingen die voortvloeien uit de échte behoeftes van je medewerkers.

Een goede employee experience zit hem niet in gouden glitters of grote cadeaus, het zit in de juiste dingen doen op het juiste moment!

Diensten

Interim

Advies & ondersteuning

Lees meer

Trainingen

Ontwikkelen & behouden

Lees meer

Service

Flexibele ondersteuning & advies

Lees meer