Dienstverlening

Resultaatgerichte interim HR-professional of recruiter dienstverlening.
De grootste uitdaging van een interim HR-professional of recruiter in de dienstverlening is het vinden en behouden van mensen die passen binnen de cultuur van je bedrijf. Je wilt natuurlijk het liefst medewerkers die klantvriendelijk zijn en tegelijkertijd met gedrevenheid en passie hun werk doen. Deze mensen vinden is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan.

HRM in de dienstverlenende sector
Als het om personeel gaat, staan bedrijven in de dienstverlenende sector voor behoorlijke uitdagingen. Detailhandel, horeca en toerisme hebben de meeste moeite om geschikte kandidaten aan te trekken of goede medewerkers te behouden. Maar ook de financiële dienstverlening en marketingorganisaties kennen behoorlijke uitdagingen.

Presteren onder druk van winst en groei
Commerciële bedrijven voelen de concurrentie onmiddellijk. Continu presteren om winst en groei te realiseren betekent dat je voorop moet lopen met slimme HRM-strategieën. Als het om nieuwe medewerkers gaat, wil je uit de pap halen en huidige werknemers ondersteunen, betrekken en motiveren. Daarnaast houd je rekening met zowel vaste als tijdelijke medewerkers. Hoe creëer je een warme en veilige cultuur waar iedereen zich gehoord voelt?

Innovatie en transformatie
Je wil mee en het liefst snel innovatieve technologieën omarmen. HRM binnen de dienstverlenende sector moet oog blijven houden voor een personeelsbestand dat bekwaam is om in de steeds digitalere wereld te werken. Persoonlijke ontwikkeling en trainingen dragen daaraan bij.

Klantgerichte mentaliteit
Hoe vind je medewerkers met sterke verkoop- en klantgerichte vaardigheden? Of welke talenten kun je trainen om te excelleren in jouw type dienstverlening? HRM moet duidelijk managementdoelen voor ogen hebben en begrijpen welke mensen het beste passen bij de bedrijfscultuur en klantgerichte benadering.

Hoe kan Happy Capital HRM jouw bedrijf helpen met tijdelijke ondersteuning?
Je zou denken dat we met onze tijdelijke diensten vanuit een algemeen blikveld onze rol vervullen, maar het tegendeel is waar. We begrijpen heel goed dat klantvriendelijkheid en de klantreis voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Daar past een dienstbare personeelscultuur bij die snel met ontwikkelingen meebuigt. Die potentiële kandidaten kunnen wij voor je vinden.

Salesgerichte en oplossingsgerichte werving en selectie of recruitment
We weten nieuwe medewerkers met de juiste vaardigheden aan te trekken die passen bij de specifieke behoeften van de dienstverlening. We kijken graag mee met jouw wervingscampagne voor de juiste kandidaat of ontzorgen je volledig met een tijdelijke inhouse recruiter.

Recruitment marketing
Wil je recruitment strategisch aanpakken? Laat onze interim recruiter een maatwerk strategie ontwikkelen die voor de lange termijn jouw bedrijf als sterk werkgeversmerk neerzet, zodat gekwalificeerde kandidaten zonder drempel solliciteren op je vacatures.

Arbeidsmarktcommunicatie
Vooral grote organisaties met doorlopende vacatures en behoefte aan nieuw talent weten dat[1] een goed imago en unieke positie in de markt enorm bijdraagt aan spontane open sollicitaties. De vraag is alleen, hoe doe je dat? Employer branding is een strategie voor de lange termijn gericht op het bouwen van duurzame relaties. Gerichte recruitment marketing laat je organisatie zien aan een aparte doelgroep: de arbeidsmarkt.

Flexibel HR-beleid en planning
Kan jouw HRM-afdeling tijdelijk wat ondersteuning en advies op maat gebruiken of wil je met een frisse blik naar je HR-beleid en -strategieën kijken? We denken graag met je mee over hoe je de talenten van jouw werknemers kunt ontwikkelen, waardoor ze beter gaan presteren. Van kleine tips over gezondheid tot grotere plannen voor persoonlijke ontwikkeling.

We communiceren direct en schakelen snel. Precies zoals dat bij jouw bedrijf past. Maar we willen wel weten wie je bent, wat je doet en welke taal je spreekt. Alleen zo kunnen we je ondersteunen op de manier die je nodig hebt. Voel je vrij om vandaag nog een persoonlijk gesprek aan te vragen. Dan ontdek je snel genoeg hoe onze professionele recruiters en HR-professionals een aanpak op maat maken.

Happy Capital HRM - Onze expertise, jouw succes!

Ervaring in de dienstverlening

Ervaring in de dienstverlening

We helpen je graag

Tijdelijke ondersteuning nodig binnen HR of recruitment in de dienstverlening?

De druk op de dienstverlening blijft onverminderd. Het vinden van goede medewerkers blijft een hele opgave maar ook het behoud van goede medewerkers is een uitdaging. Met onze ruime ervaring in de dienstverlening, hebben we al meerdere bedrijven met deze vraagstukken en nog veel meer uit de brand geholpen. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op.

Opdrachtgevers in de dienstverlening

Interesse? Laat
Shanice Gönülal je terugbellen!

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter, dan neemt Shanice Gönülal vandaag nog contact met je op!

Shanice

Of maak direct een afspraak

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Lange termijn en kwalitatieve oplossingen
  • Deskundig team in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Van medewerkers, ambassadeurs maken!