Werving en selectie van talentvolle nieuwe medewerkers

Als wervingsbureau is Happy Capital HRM gespecialiseerd in het bereiken van je doelgroep, aantrekken van geschikte kandidaten, selecteren van de meest gekwalificeerde talenten en het uitvoeren van doelgerichte assessments om van alle kanten het licht op groen te krijgen.

Want we weten hoe je organisatie in elkaar steekt, welk type kandidaat het beste past en wat de functieomschrijving vraagt. We checken tijdens een sollicitatiegesprek vooral of de persoon die voor ons zit precies zo overkomt als op papier staat. Klopt onze verwachting met de werkelijkheid? Past deze persoon in het team? En hoe staat de kandidaat er zelf in?

Heb je een vacature die maar moeilijk in te vullen is, omdat je de juiste medewerker niet kunt vinden? Heb je extra expertise nodig voor een doelgroep of een branche? Is je recruitment-afdeling onderbezet of ontbreekt het aan tijd om een werving- en selectieprocedure op te zetten? Neem dan contact met ons op.

We ondersteunen je organisatie onder meer met:

Uitgekiende wervingsstrategie
Samen zetten we een wervingsstrategie op die past bij je organisatiebehoeften en je doelgroep. We zetten ons netwerk in en weten precies de juiste paden te bewandelen.

Talenten binden
Misschien heb je op dit moment geen vacature, maar wel de ambitie om talenten aan je organisatie te binden. We helpen je graag een talentenpool op te bouwen.

Efficiënte screening en selectie
Door secuur kandidaten te screenen, zorgen we dat je de best gekwalificeerde kandidaten op gesprek krijgt. De screening kan bestaan uit het beoordelen van kennis, ervaring en vaardigheden, achtergrondcontroles en referenties nagaan. Daarnaast levert een voorgesprek een goed beeld op van de verwachtingen over en weer.

Sollicitatiegesprekken
Onze ervaring in branches als de zorg, onderwijs, techniek en dienstverlening zetten we ruimschoots in bij het voeren van sollicitatiegesprekken. We houden rekening met het niveau van de vacature en de bedrijfscultuur. Het moet goed passen en goed voelen.

Onderhandelingen
In sommige situaties valt er wat te onderhandelen over de invulling van de vacature of de beloning van de functie. Onze recruiters voeren de communicatie namens jou en de kandidaat, zodat het aanbod voor beide partijen een ‘goede deal’ is en het in dienst nemen soepel verloopt.

Onze persoonlijke aanpak
Onze aanpak is persoonlijk en gedreven door kennis enthousiasme, waarbij we jouw organisatie altijd aangelijnd houden. We zijn sterk in doelgroepanalyse en laagdrempelig in onze communicatie naar de beste kandidaten. Dat is precies wat kandidaten voelen als ze op gesprek komen.

We doen het samen. Succesvol zijn, houdt voor ons in dat jouw interne kennis samen met ons netwerk en jarenlange ervaring tot de beste match tussen kandidaat en jouw organisatie leiden.

Benieuwd hoe onze recruitment consultants jouw vacatures kunnen invullen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Onze expertise, jouw succes!

Interesse? Laat
Annelies van Toledo je terugbellen!

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter, dan neemt Annelies van Toledo vandaag nog contact met je op!

Annelies

Of maak direct een afspraak

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Lange termijn en kwalitatieve oplossingen
  • Deskundig team in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Van medewerkers, ambassadeurs maken!