Wat vertellen onze opdrachtgevers

Lees hier hun ervaringen.

Referenties

Annet Beentjes

Manager HR

Ik heb de afgelopen maanden heel plezierig gewerkt met Margriet Kanik van Happy Capital HRM. Ik had haar gevraagd om het hoofd opleidingen tijdelijk te vervangen. Binnen een week was ze al helemaal up to speed en wist ze mij veel werk uit handen te nemen. Margriet heeft een aantal projecten heel voortvarend en in hoog tempo opgepakt. Een van de projecten was het opzetten van een zij-instroomprogramma. Ze wist iedereen binnen de organisatie mee te krijgen en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dat was echt niet makkelijk. Naast projecten heeft Margriet ook trainingen binnen onze organisatie gegeven. De feedback op deze trainingen was zeer positief. Margriet is een energieke en bevlogen trainer. Ze maakt lastige onderwerpen bespreekbaar, ze weet mensen en teams in beweging te krijgen en houdt een spiegel voor waar nodig. Kortom: het was heerlijk samenwerken!

GGZ Rivierduinen

John Luijben

Clustermanager

Ik heb de afgelopen maanden heel veel gehad aan de bijdrage van Happy Capital HRM aan onze recruitment afdeling. Wat begon met de tijdelijke vervanging van één van onze medewerkers liep uit naar een uitgebreid en gedegen onderzoek door Margriet Kanik naar de kenmerken van de voor ons belangrijke doelgroepen. Een mooie basis om nog gerichter te kunnen werven. Ze is zeer ervaren waardoor ze zeer zelfstandig kan werken en goede ideeën kan aandragen. Ze is positief en energiek en neemt daardoor haar omgeving daar makkelijk in mee. Daarnaast een erg plezierige collega die zich makkelijk in een team “inpast”. Voor herhaling vatbaar!

Joris van den Beuken

Manager recruitment Nederland ENGIE Nederland

Annelies van Happy Capital HRM heeft als Arbeidsmarktcommunicatie Specialist a.i. een belangrijke bijdrage geleverd aan het leggen van de basis van het Arbeidsmarktcommunicatie plan. Na een intensieve beginfase, waarin ze in no-time alle benodigde kennis over de organisatie had opgenomen, ging ze in hoog tempo aan de slag en wist ze haar weg te vinden. ‘Verbouwen met de winkel open’ zoals we dat noemen gaat haar goed af. Enerzijds liepen er campagnes, terwijl er anderzijds een hernieuwde basis gelegd werd vanuit het EVP onderzoek. Niet alleen vakinhoudelijk is Annelies zeer kundig, maar ook in de overdracht naar haar opvolgster (degene die de rol van AMC Specialist permanent is gaan bekleden) heeft Annelies getoond een zeer vakvolwassen professional te zijn, die staat voor haar vak en daarmee heeft gezorgd voor stevig fundament en een soepele transitie naar de permanente invulling van de rol . Annelies, hartelijk dank.

Arlette Westerhoff

Teamleider HR bij Waternet

Happy Capital HRM kwam bij ons binnen om te helpen bij de arbeidsmarktcommunicatie en bij de verbetering van het recruitment proces. Voor de arbeidsmarkt heeft Happy Capital HRM door de hele organisatie heen DNA sessies georganiseerd, die hebben geleid tot een mooie EVP (Employer Value Proposition). Op basis hiervan hebben we onze arbeidsmarktstrategie bepaald en omgezet in concrete acties. Met het recruitment team heb ik samen met de dames van Happy Capital HRM stappen gemaakt in zowel teamvorming als procesverbetering. We hebben het team versterkt en de candidate journey nieuw leven in geblazen. Deze is sprankelender dan ooit! Het is heerlijk werken met Happy Capital HRM. Naast hun kennis, professionaliteit en toegankelijkheid doorzien ze direct waar de eerste stappen nodig zijn en sluiten ze op een natuurlijke manier aan bij het team. Ze werken mee door het goede voorbeeld te geven en door een op een te coachen. Door hun aanpak heb ik meer inzicht gekregen in de individuele kwaliteiten in het team, in de ontwikkelpunten en in de mogelijkheden om ons proces te verbeteren.

Muriël Sarphati

Medewerker PR sponsoring en events Breitling

Bij Happy Capital HRM heb ik een uitstekend loopbaanbegeleidingstraject doorlopen. Ik ben hierin begeleid door Annelies van Toledo. Zij heeft mij op allerlei fronten weten te motiveren om een nieuwe baan te vinden. We hebben constructieve coachingsgesprekken gevoerd en zijn hands on aan de slag gegaan. Zo heeft ze me geholpen om mijn LinkedIn account geschikt te maken om een andere baan te vinden. Daarnaast heb ik van haar ook een sollicitatie training gekregen; van het schrijven van een motivatie brief tot en met goede tips voor een sollicitatie gesprek. Annelies reageert altijd snel wanneer ik een vraag heb. Inmiddels heb ik een leuke baan gevonden.

Winfried Lindeman

Hoofd Communicatie

Happy Capital HRM heeft zich van januari tot juli 2019 bij de Vervoerregio Amsterdam beziggehouden met het opstellen van kaders voor arbeidsmarktcommunicatie. Zij hebben in een aantal sessies met collega’s het profiel gemaakt, waarmee de Vervoerregio zich als werkgever kan positioneren en ons goede adviezen gegeven hoe we ons wervings- en selectieproces beter en effectiever kunnen organiseren. Daarnaast heeft Happy Capital HRM ook de werving van een aantal lastig vervulbare vacatures succesvol opgepakt. Happy Capital HRM heb ik ervaren als een prettige en zeer deskundige partner op het gebied van HR er arbeidsmarktcommunicatie. Ze weten met hun ervaring en persoonlijkheid mensen mee te krijgen en tot concrete resultaten te komen. Zeker in de huidige, krappe arbeidsmarkt, is Happy Capital HRM een absolute aanwinst.

Michal Soesan

Directeur bij MYS marketing

Happy Capital HRM heeft bij ons het recruitment proces verbeterd. Eerst een DNA-sessie georganiseerd om de Employer Value Proposition te bepalen. Mooi om te zien dat het resultaat overeenkwamen met onze inschatting vooraf. Vervolgens zijn wij begeleid in het vervullen van onze vacatures. Handig om een professional naast je te hebben staan die kan adviseren bij het gehele proces: van positionering van ons bedrijf op de arbeidsmarkt tot en met plaatsing van de geschikte kandidaat.

SWARCO

Ruim een jaar hebben we prettig samengewerkt met Happy Capital HRM met mooie resultaten. Op het gebied van AMC hebben we met hen de strategie bepaald en uitgerold. Met veel energie, enthousiasme en professionaliteit gaat Annelies te werk en staat ze in contact met de collega’s. Dit heeft geleid tot een betere naamsbekendheid van ons bedrijf onder de getargete doelgroep, waar we nu de vruchten van plukken. Daarnaast is ze een fijne collega met humor om erbij te hebben!

Sinds ruim 1 jaar werken we samen met Happy Capital HRM. Margriet Kanik verzorgt alle recruitment activiteiten voor OPO IJmond dit wil zeggen wervingsteksten schrijven, advertenties plaatsen en het totale werving & selectieproces. We zijn erg tevreden over de dienstverlening en dit krijgen we ook terug van onze directeuren: betrokken, deskundig, enthousiast, snel en een fijne sparringpartner. In tijden van het leerkrachten tekort kunnen we met trots zeggen dat alle vacatures zijn ingevuld, een prachtig resultaat!

Dionne Vorst

HR Director

Wij zijn erg blij met Happy Capital HRM bij KCS. In korte tijd hebben ze samen met een team enthousiaste experts de werving voor KCS opgezet, een efficiënt recruitmentproces geïmplementeerd en ondersteuning geboden bij de onboarding. Ook versterken ze ons HR-team door de tijdelijke inzet van een generieke HR-expert. Het zijn allen aanpakkers, bewegen makkelijk in de organisatie en maken impact.

Nicolette, Sabine, Maxime, Veerle, Margriet en Annelies, jullie zijn een waardevolle en prettige aanvulling op ons team!"

Saskia Kuin

Business development manager

Judith is een pareltje! Ze heeft op haar eigen, vrolijke en open manier in no time onze vacatures vervuld. Met oog voor de kandidaat zonder ons als werkgever uit het oog te verliezen. Diverse kandidaten die door Judith koud benaderd waren gaven terug dat ze het contact met Judith als zeer prettig hebben ervaren. Knap hoe je in deze markt het verschil kunt maken. Dank!

Maak direct een afspraak

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Lange termijn en kwalitatieve oplossingen
  • Deskundig team in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Van medewerkers, ambassadeurs maken!