Onderwijs

We hebben in Nederland te maken met een krappe arbeidsmarkt, zeker binnen de onderwijssector. Onze aanpak voor het vinden van de juiste kandidaten is slim en creatief. Wij weten kandidaten te interesseren, te overtuigen en te behouden.

Onderwijs wordt gemaakt door de mensen die er werken en niet door een gebouw of een logo. Onze recruitment specialisten helpen jouw organisatie om zich neer te zetten als aantrekkelijk werkgever.

Onze HR-specialisten weten als geen ander hoe je talent, expertise en kennis op de juiste wijze inzet. Ze ondersteunen om jullie HR-ambitie te realiseren. Wanneer jouw medewerkers gelukkig zijn, is jouw onderwijsorganisatie succesvol.

Neem contact met ons op om te horen wat wij voor je kunnen betekenen. Wij staan je heel graag te woord!

Ervaring in het onderwijs

Ervaring in het onderwijs

We helpen je graag

Tijdelijke ondersteuning nodig binnen HR of recruitment in het onderwijs?

De druk op het onderwijs blijft onverminderd. Het vinden van goed onderwijs personeel blijft een hele opgave, maar ook het behoud van goede medewerkers blijft een uitdaging Met onze ruime ervaring in het onderwijs hebben we al meerdere onderwijs organisaties met deze vraagstukken en nog veel meer uit de brand geholpen. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op.

Opdrachtgevers in het onderwijs

Interesse? Laat
Judith Robben je terugbellen!

Bel mij terug

Laat je telefoonnummer achter, dan neemt Judith Robben vandaag nog contact met je op!

Judith

Of maak direct een afspraak

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Lange termijn en kwalitatieve oplossingen
  • Deskundig team in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Van medewerkers, ambassadeurs maken!