Samenbrengen van talent en organisaties voor duurzame groei

Onze missie

Bij Happy Capital HRM is onze missie om talent en organisaties op een energieke en kwalitatieve manier samen te brengen. Wij streven ernaar om een betekenisvolle verbinding tot stand te brengen tussen mensen en bedrijven, met het oog op duurzame groei en ontwikkeling voor beide partijen.

Onze visie

Bij Happy Capital HRM streven we ernaar om de leidende speler te zijn in het interim HR- en recruitmentlandschap, gebaseerd op onze kernwaarden: energiek, kwaliteit, verbinding en groei. Wij geloven dat door het omarmen van deze waarden we een werkomgeving kunnen creëren waarin talent gedijt en organisaties floreren.

Onze visie rust op het idee dat door middel van energieke inzet, het streven naar kwaliteit, het leggen van sterke verbindingen en het faciliteren van groei, we niet alleen individuen helpen bij het vinden van hun ideale baan, maar ook bijdragen aan de groei en succes van bedrijven.

Als bedrijf geleid door twee vrouwen, delen we een sterke overtuiging in dit concept en streven we ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin iedereen gelijke kansen krijgt om te gedijen en te groeien, ongeacht geslacht, achtergrond of overtuigingen.

Onze expertise, jouw succes!

Maak direct een afspraak

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Lange termijn en kwalitatieve oplossingen
  • Deskundig team in voorbereiding en uitvoering
  • Persoonlijk contact
  • Van medewerkers, ambassadeurs maken!