Feedback geven en ontvangen

Het geven van feedback blijft lastig. Iets waarvan je weet dat het moet en dat het goed is om te doen. Maar vaak gaat het nog niet vanzelf. Goede communicatie op de werkvloer is heel belangrijk en daar is het geven maar ook het ontvangen van feedback een wezenlijk onderdeel van.

Feedback geven is het terugkoppelen van informatie aan een ander over hoe jij zijn gedrag waarneemt en beleeft en de effecten daarvan op jezelf.

Iedereen heeft behoefte aan eerlijke uitspraken, waardering en opbouwende kritiek. Helaas krijgen we vaak te weinig feedback: blijkbaar zijn er allerlei drempels die het geven of vragen van feedback verhinderen. 

Feedback geven is ook niet eenvoudig maar feedback ontvangen en aanvaarden is soms nog lastiger. Vaak denken en voelen ontvangers van feedback het als een persoonlijke aanval. 

Tijdens deze training leer je op een effectieve wijze feedback te geven en te ontvangen en constructief relaties op te bouwen. En zoiets moet natuurlijk en niet geforceerd overkomen. We gaan dan ook op een relaxte en ongedwongen manier aan de slag.

Duur1 dag
WaarWij bieden deze training uitsluitend incompany aan
Aantal deelnemers6 - 10 deelnemers
Kosten€ 1.995,00 per training

Nieuwsgierig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact