Werken bij website

Een werken bij website voor jouw organisatie

Een eigen 'werken bij' website


Een professionele 'werken bij' website is tegenwoordig niet meer weg te denken in de wereld van recruitment. 

Employer Branding en SEO

Een goede 'werken bij' website draagt bij aan de employer branding van jouw organisatie en geeft werkzoekende en potentieel werkzoekenden een beeld van jouw bedrijf en de medewerkers die er werken. Een goede website enthousiasmeert en trekt bezoekers naar jouw organisatie. Daarnaast wordt een 'werken-bij' website beter gevonden in Google, want de kans vergroot dat jouw organisatie in het vizier komt van (latent) werkzoekenden.

Jouw medewerkers als ambassadeur

Een 'werken bij' website laat zien wat het zo leuk en interessant maakt om bij jullie organisatie te werken en wat jouw organisatie allemaal te bieden heeft. Door middel van een video-impressie tonen we de omgeving, maar ook de mensen die er werken! We laten medewerkers aan het woord en geven hiermee een persoonlijk inkijkje binnen de organisatie. 

HappyCapital HRM bekijkt graag met jou op welke manier een 'werken bij' website bij kan dragen aan het vergroten van de employer branding en online zichtbaarheid. 

Ben je nieuwsgierig naar hoe voor jouw organisatie een professionele 'werken bij' website eruit kan zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ORGANISATIEADVIES

Wat doen wij nog meer

Neem contact op

Maak kennis

ONZE BELOFTEN

Waar wij voor staan