Over ons

Wie zijn wij?

Onze roots liggen in de arbeidsbemiddeling, sales en de ontwikkeling van mensen en organisaties. Samen hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in recruitment en organisatieadvies.

Wij geloven er in, dat een baan je voldoening geeft als je werkt vanuit je talent. Als je maar weet wat je kunt en wilt. Dan komt vanzelf de flow en de energie. En wanneer ook jouw waarden en principes naadloos aansluiten op die van de organisatie dan heb je de beste match! Ons plan is helder: organisaties helpen aan de juiste medewerkers, medewerkers behouden en van medewerkers, merkwerkers maken!

"Wij geloven in menselijk kapitaal, vandaar ook onze naam Happy Capital HRM!"

Al onze oplossingen hebben twee gemeenschappelijke delers:

  1. Jouw situatie/organisatie is ons uitgangspunt bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke vraagstuk.
  2. Alle oplossingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring met uiteenlopende HR-vraagstukken, bij zowel grote als kleine bedrijven en in verschillende branches.

Lange termijn oplossingen
Wij gaan voor de lange termijn en kwalitatieve oplossingen. Dit betekent dat we veel tijd en energie stoppen in gesprekken met onze opdrachtgevers. Dit betekent ook dat we eerlijk zijn over de mogelijkheden en kwaliteiten die wij kunnen bieden, maar altijd vanuit geïnteresseerdheid en oprechtheid.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Service

Flexibele ondersteuning & advies

Interim

Advies & ondersteuning

Trainingen

Ontwikkelen & behouden