Het team

Maak kennis met ons

Wie zijn wij

Margriet Kanik

Partner Happy Capital HRM

"Volg je hart, gebruik je talent, neem je leven in eigen hand en geniet!"

Ik geloof dat er in iedereen een talent schuilt. Mijn talent is het ontwikkelen en laten groeien van mensen en organisaties. Hoe ik dat doe? Het gaat bijna vanzelf. Want ik mag werken vanuit mijn talent, mijn aanleg en kwaliteiten!


Tel: 06 - 52 878 182
E-mail: margriet@happycapitalhrm.nl

Annelies van Toledo

Partner Happy Capital HRM

'"Everyone is a genius. But if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole live believing it is stupid".
Albert Einstein

Happy Capital HRM staat voor service gericht werken voor ondernemers. Wij zijn gespecialiseerd in HR- en recruitmentadvies. Hands-on en met energie. Wij staan voor partnership en vullen organisaties aan. Zo kan een ieder doen waar hij/zij goed in is. Hoe leuk is dat!

Tel: 06 - 51 803 446
E-mail: annelies@happycapitalhrm.nl

Mireille Paardenkooper

Wervingsspecialist

Met mijn ruime ervaring binnen het totale pakket van recruitment en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt ondersteun ik bedrijven en organisaties bij het invullen van hun personeelsbehoefte. 
Ik ben een kei in het doorgronden van mensen, lever maatwerk en kom niet met standaard oplossingen. Ik weet een goede balans te vinden tussen aansturen op resultaat en oog hebben voor de mensen die deze resultaten moeten boeken. Dit doe ik snel en doeltreffend. 

Tel: 023-7505139
E-mail: info@happycapitalhrm.nl

Eva Stevens

Projectmanager mens- en arbeidsontwikkeling

Ik ben een verbinder pur sang en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod zit mij in het bloed.Ik zie snel en scherp verbanden tussen mens en proces binnen organisaties en kan jouw organisatie daarin ondersteunen. Ik ben uitstekend in het verbeteren van processen. Daarnaast heb ik ruime kennis van de arbeidsmarkt en het aantrekken en behouden van talent. Dit alles doe ik graag met een grote dosis energie en humor!

Tel: 023-7505139
E-mail: info@happycapitalhrm.nl

Bas Beumer

Filmmaker - Learning & Development Specialist

Ik ben ervan overtuigd dat het inzetten van video als middel voor leren in de toekomst van grote toegevoegde waarde kan zijn voor elke organisatie of persoon. Maar niet alleen voor leren zie ik grote ontwikkelingen in de toekomst. Film is multifunctioneel en prikkelt zowel visueel als auditief. Het is daarom breed inzetbaar en voor iedereen erg toegankelijk.

Ik ben enthousiast, gepassioneerd en denk graag mee met mijn opdrachtgever. Op deze manier streef ik naar een creatieve en originele oplossing.  

Tel: 023-7505139
E-mail: info@happycapitalhrm.nl

Maaike Schelling

Recruiter/Loopbaancoach

Niets liever zet ik mensen in hun kracht. De combinatie van recruitment en psychologie zorgt ervoor dat ik me goed in jou weet te verplaatsen en je tools weet aan te reiken waardoor je vanuit zelfvertrouwen stappen gaat nemen naar die nieuwe stap in je carrière. Ik vind het fijn om met je mee te denken en leg snel de vinger op de zere plek. 


Tel: 023-7505139
E-mail: info@happycapitalhrm.nl

Service

Flexibele ondersteuning & advies

Interim

Advies & ondersteuning

Trainingen

Ontwikkelen & behouden